Duurzaam bezig zijn

Duurzaam rijden is voor ons ook belangrijk als het gaat om duurzaam ondernemen. We hebben dan ook een 'Plug-in Hybrid' auto aangeschaft.

De plug-in is een hybride met de meest recente ontwikkeling, waarbij de accu opgeladen wordt middels het bestaande elektriciteitsnet. De plug-in hybrides zijn nog zuiniger, een brandstofverbruik van 1 L op 50 km of meer is niet meer uit te sluiten.

Energiezuinige installaties

Een plug-in hybrid auto is naast alle energiezuinige maatregelen een mooie aanvulling en geeft ons het gevoel een goede bijdrage te leveren aan een schoner milieu.

Ook u kunt een goede bijdrage leveren aan een schoner milieu, door energiezuinige verwarmingsinstallaties toe te passen in uw woning of bedrijfspand.

Wij installeren regelmatig vloerverwarming in combinatie met een warmtepomp.  Een warmtepomp concurreert met een cv-ketel. Een zeer zuinige warmtepomp kan een gemiddeld gezin een besparing opleveren van ruim 200 euro per jaar ten opzichte van een hr-ketel.

Of heeft u wel eens gedacht aan een zonlichtsysteem voor warm water of elektriciteit  door middel van pv panelen (zonnepanelen)? Ook daarmee kunnen we u mee van dienst zijn.

U bent niet alleen goed voor het milieu, u bespaart ook nog geld!

Wilt u meer weten over energiezuinige maatregelen voor uw woning of pand? Neem dan contact met ons op. Want er zijn nog meer mogelijkheden.


<<
Schut Installaties | Johannes Bosboomstraat 25 | Apeldoorn | Tel (055) 366 60 53